Boka konferens i GöteborgBoka konferens Göteborg

Planerar ni att boka nästa konferens i Göteborg?
En av Sveriges vackraste storstäder med närheten till hav och natur samtidigt som du är mitt i City.
Vi ser till att konferensen och upplevelsen möter era krav och passar er budget. Boka konferensen i Göteborg med oss.

  •  Personlig högklassig service
  •  Hög flexibilitet
  •  Sparar tid åt dig
  •  Helt oberoende
  •  Kreativa förslag
  •  Över 20 års erfarenhet

Det kostar inget extra att använda oss. Vi gör jobbet åt dig och levererar en kostnadsfri offert enligt era önskemål

Boka konferens i Göteborg

Vill du att din konferens i Göteborg ska bli en fantastisk upplevelse? Vi på KonferensBolaget har det Du söker. Göteborg i sig är en av Sveriges vackraste storstäder med närheten till hav och natur samtidigt som du är mitt i city.

Mer än bara konferens

Göteborg med omnejd bjuder på många trevliga konferens-anläggningar med olika stil, allt från mitt i centrum till öar i skärgården. Centrala Göteborg har ett av landets största kongresscenter och letar Du anläggning för en konferens finns mycket i Göteborgsområdet att välja på! I staden finns mängder av mysiga restauranger och caféer, museum att besöka, mässor och shopping.

Skräddarsydd kostnadsfri offert

Kontakta oss med dina önskemål så återkommer vi med en färdig offert där vi presenterar alla de anläggningar som är lediga det aktuella datumet, priser och all annan information som är viktiga för Ditt beslut. Allt paketerat på ett överskådligt sätt så att Du lätt kan jämföra de olika alternativen! Dessa förslag är inte bara kreativa och kostnadsfria, Du kan även räkna med en personlig service där det som presenteras är inom de ramar Du har lagt upp.

Helt oberoende

KonferensBolaget har till skillnad från andra bokningsbolag ingen presentation av anläggningarna på hemsidan. Skälet är enkelt, man får bara med en bråkdel och blir inte objektiv utan styrd till de sponsrade anläggningarna på hemsidan. Med andra ord – vi har fokus på dina önskemål och behov! Oavsett om det är en specifik talare som önskas eller en viss typ av underhållning så kan vi ta fram det som behövs för att Din konferens i Göteborg ska bli perfekt.

KONTAKTA OSS FÖR BOKNING

Boka en konferens ?


Ring oss och berätta mer om vad det är ni är ute efter. Vi tar fram kostnader och lämnar offert helt utan extra kostnad.

+46 40 10 44 70
info@konferensbolaget.se

Boka konferens Åre

Läs mer

Boka konferens Göteborg

Läs mer

Boka konferens i Helsingborg

Läs mer

Boka konferens Jönköping

Läs mer

Boka konferens i Lund

Läs mer

Boka konferens i Malmö

Läs mer

Boka konferens i Stockholm

Läs mer

Boka konferens Umeå

Läs mer

Boka konferens i Uppsala

Läs mer