Kampanjerbjudanden

Konferensbolagets kampanjerbjudanden är säsongsbaserade tips och förslag på resmål för ditt företags nästa konferensresa eller kick-off. Vi är specialister på skräddarsydda konferensresor och våra kampanjerbjudanden går självklart att anpassas utifrån era behov och önskemål. Konferensbolagets kampanjerbjudanden är helt enkelt paketerade förslag på konferenshotell och orter efter säsong, trender och nyheter.

Aktuella Nyhetsbrev


September södra Spanien September södra Spanien (813 KB)

September Åre September Åre (701 KB)

September Gullmarsstrand September Gullmarsstrand (735 KB)

September Apple Hotel September Apple Hotel (692 KB)

April sammanfattning April sammanfattning (2248 KB)


 

Vinresa till Rioja & Baskien, utöver det vanliga! 21-26 Okt

Vi landar i Baskiens huvudstad Bilbao och härifrån gör vi en unik vin- och matresa i regionerna Rioja, Baskien och Kantabrien. Med vår guide Hans som har både svenskt och spanskt ursprung tar vi oss till vingårdar och livsmedels producenter som få har varit på.

Bulgarien det nya spännande vinlandet 22-26 Nov

Den välrenommerade tidskriften Wine Enthusiast har i början av januari rankat Bulgarien som en av de 10 bästa vinresmålen 2017. Bulgariens Thracian Valley tog en hedrande andra plats på listan över rekommenderade vinresmål detta år.

Hösterbjudande Costa Blanca Okt-Dec

Söker ni en konferensresa ni sent kommer att glömma?
Ta kollegorna med dig och unna er en unik upplevelse i en typisk medelhavsby som består av 25 byggnader med utsikt över havsbukten.

Starta hösten med kickoff i Budapest

Starta upp hösten med en konferens / kickoff i Budapest! Vi presenterar vårt "special group offer" med avgångar höst 2017, hotellkategori 4 stjärnor. Ni får mycket pengarna och en vacker och intressant stad på köpet!

3 nätters höstkickoff i kulturrika Rom

Söker ni en kickoff ni sent kommer att glömma?

Ta kollegorna med dig och unna er en unik upplevelse i Frascati som ligger i vinområdet "Castelli Romani" med boende på prestigefyllda Grand Hotel Villa Tuscolana ****

Utmanande aktiviteter till specialpriser

Håller ni på att planera en kick off eller söker ni bara annorlunda teambuilding?
Just nu erbjuder Stora Blå utmanande aktiviteter till specialpriser! Samla teamet eller kollegorna och genomför en teambuildande aktivitet.