Kampanjerbjudanden

Konferensbolagets kampanjerbjudanden är säsongsbaserade tips och förslag på resmål för ditt företags nästa konferensresa eller kick-off. Vi är specialister på skräddarsydda konferensresor och våra kampanjerbjudanden går självklart att anpassas utifrån era behov och önskemål. Konferensbolagets kampanjerbjudanden är helt enkelt paketerade förslag på konferenshotell och orter efter säsong, trender och nyheter.

Aktuella Nyhetsbrev


Inga media nedladdningar hittades.

Marbella vårkonferens Marbella vårkonferens (785 KB)

Haga Slott Haga Slott (745 KB)

Barsebäck Resort Barsebäck Resort (499 KB)

Hooks Herrgård Hooks Herrgård (994 KB)


 

Vinresa Armenien vecka 18 och 40

En vinresa utöver det vanliga. Armenien har liksom Georgien en mycket lång och levande vinhistorik. Enligt myten glömde Noak vindruvor i en jordkällare vid foten av berget Ararat, en jäsningsprocess startades och när Noak en dag gick ner i vinkällaren kunde han smaka på ett fantastiskt vin. Kanske inte troligt men en bra myt. Världens äldsta fynd av vinproduktion är i alla fall 6.200 gammalt och gjort i Areni grottan Armenien. Areni är också namnet på den mest kända armeniska blå druvan. På resan får vi förutom vinprovning även uppleva kultur, fantastisk natur, god mat och historik. Till detta kommer vinfestival, vecka 18 i huvudstaden Yerevan och vecka 40 i Areni. Följ med på vintur i detta magiska sagolands olika regioner

Bulgarien det nya spännande vinlandet 13-17 Nov

Bulgariens Thracian Valley tog en hedrande andra plats på listan över rekommenderade vinresmål 2017 av Wine Enthusiast. Thracian Valley har sedan dess blivit ännu bättre och charmiga staden Plovdiv blir Europas kulturhuvudstad nu 2019.

Hösterbjudande Costa Blanca Okt-Dec

Söker ni en konferensresa ni sent kommer att glömma?
Ta kollegorna med dig och unna er en unik upplevelse i en typisk medelhavsby som består av 25 byggnader med utsikt över havsbukten.

Starta hösten med kickoff i Budapest

Starta upp hösten med en konferens / kickoff i Budapest! Vi presenterar vårt "special group offer" med avgångar höst 2019, hotellkategori 4 stjärnor. Ni får mycket pengarna och en vacker och intressant stad på köpet!

3 nätters höstkickoff i kulturrika Rom

Söker ni en kickoff ni sent kommer att glömma?

Ta kollegorna med dig och unna er en unik upplevelse i Frascati som ligger i vinområdet "Castelli Romani" med boende på prestigefyllda Grand Hotel Villa Tuscolana ****

Budapest och vinresa till ungern 16-22/9

Ungern är ett land med flertalet vinregioner, närmre bestämt 22, där unika druvor, växtlägen och vinstilar nu åter utvecklas av entusiastiska producenter. Av dessa regioner skall vi besöka de två mest kända Eger och Tokaj!

Jumilla och mellersta/södra Spanien

I Sverige förknippar vi viner från Spanien till de norra delarna. Få känner till de fantastiska viner som produceras i de mellersta och södra Spanien. Vi vill ändra på detta har satt ihop en resa där vi under 6 dagar besöker vinproducenter av högsta klass, bla en av de mest kända vinfamiljerna i Spanien.

Utmanande aktiviteter till specialpriser

Håller ni på att planera en kick off eller söker ni bara annorlunda teambuilding?
Just nu erbjuder Stora Blå utmanande aktiviteter till specialpriser! Samla teamet eller kollegorna och genomför en teambuildande aktivitet.