Kampanjerbjudanden

Konferensbolagets kampanjerbjudanden är säsongsbaserade tips och förslag på resmål för ditt företags nästa konferensresa eller kick-off. Vi är specialister på skräddarsydda konferensresor och våra kampanjerbjudanden går självklart att anpassas utifrån era behov och önskemål. Konferensbolagets kampanjerbjudanden är helt enkelt paketerade förslag på konferenshotell och orter efter säsong, trender och nyheter.

Vinresa Armenien v. 18 och 40

Armenien har liksom Georgien en mycket lång och levande vinhistorik. Enligt myten glömde Noak vindruvor i en jordkällare vid foten av berget Ararat, en jäsningsprocess startades och när Noak en dag gick ner i vinkällaren kunde han smaka på ett fantastiskt vin.

Lanzarote 9-16 November

Lanzarote har en unik vinodling som vi tänkte Munskänkar skulle få möjlighet att utforska.
KonferensBolaget erbjuder 9-16 november en vinresa till Lanzarote. Förutom vin blir det intressanta utflykter till natursköna platser samt möjlighet till golf och bad.

Murcia med bla Jumilla i Spanien 19-23 oktober

I Sverige förknippar vi viner från Spanien till de norra delarna. Få känner till de fantastiska viner som produceras i de mellersta och södra Spanien. Vi vill ändra på detta har satt ihop en resa där vi under 4 dagar besöker vinproducenter av högsta klass.

Bulgarien det nya spännande vinlandet 11-15 Nov

Bulgariens Thracian Valley tog en hedrande andra plats på listan över rekommenderade vinresmål 2017 av Wine Enthusiast. Thracian Valley har sedan dess blivit ännu bättre och charmiga staden Plovdiv blir Europas kulturhuvudstad 2019.

Hösterbjudande Costa Blanca Okt-Dec

Söker ni en konferensresa ni sent kommer att glömma? Ta kollegorna med dig och unna er en unik upplevelse i en typisk medelhavsby som består av 25 byggnader med utsikt över havsbukten. Gör vinterns kick off på Costa Blanca - till bra priser och i härligt klimat.

Starta hösten med kickoff i Budapest

Starta upp hösten med en konferens / kickoff i Budapest! Vi presenterar vårt "special group offer" med avgångar höst 2019, hotellkategori 4 stjärnor. Ni får mycket pengarna och en vacker och intressant stad på köpet!

3 nätters höstkickoff i kulturrika Rom

Söker ni en kickoff ni sent kommer att glömma?

Ta kollegorna med dig och unna er en unik upplevelse i Frascati som ligger i vinområdet "Castelli Romani" med boende på prestigefyllda Grand Hotel Villa Tuscolana ****

Budapest och vinresa till Ungern 14-20/9

Ungern är ett land med flertalet vinregioner, närmre bestämt 22, där unika druvor, växtlägen och vinstilar nu åter utvecklas av entusiastiska producenter. Av dessa regioner skall vi besöka de två mest kända Eger och Tokaj!