Boka konferens med KonferensBolaget

KonferensBolaget består av 3 personer som uteslutande arbetar med konferenser/möten/kick off. KonferensBolaget har varit verksamma i 20 år har god kännedom om hotell, aktiviteter, talare, transporter, underhållning etc. i såväl Sverige som i utlandet.

Vi ordnar allt åt er.

Vi återkommer till dig med ett färdigt beslutsunderlag där vi presenterar alla de anläggningar som är lediga det aktuella datumet, priser och all annan information som är viktig för ditt beslut. Allt paketerat på ett överskådligt sätt så att Du lätt kan jämföra de olika alternativen!

Inga dolda avgifter.

Vi bokar och offererar alla arrangemang kostnadsfritt – Ni betalar inget extra för att gå genom KonferensBolaget.

Ni sparar tid.

Vi lovar att Ni sparar tid – vi återkommer alltid snabbt och Ni slipper själv sökandet efter lediga anläggningar och aktiviteter.

Kreativa förslag.

Vi lovar kreativa förslag – med lång erfarenhet och kännedom av många branscher har vi mycket att rekommendera. Likaså förnyar vi oss alltid genom många resor och besök av nya/renoverade anläggningar på marknaden. Vi deltar på mässor och utforskar nya platser.

Sverige & Utomlandsresor.

Vi har agenter utomlands – oavsett var Ni konfererar lovar vi Er professionell hjälp.

Grym service.

Vi ger service – vi är inte större än att Ni alltid kommer att få en mycket personlig service,en person från första kontakt till faktura

Samlad faktura.

Ni får en faktura från KonferensBolaget oavsett antal underleverantörer

100% oberoende

Vi är helt oberoende gentemot hotell och andra leverantörer, som oberoende aktör utan bindningar kan vi fokusera helt på våra kunders önskemål

Vi återkommer till Dig med ett färdigt beslutsunderlag där vi presenterar alla de anläggningar som är lediga det aktuella datumet, priser och all annan information som är viktig för Ditt beslut. Allt paketerat på ett överskådligt sätt så att Du lätt kan jämföra de olika alternativen!

  Kostnadsfri offertförfrågan

Meny

Boka en konferens ?


Ring oss och berätta mer om vad det är ni är ute efter. Vi tar fram kostnader och lämnar offert helt utan extra kostnad.

+46 40 10 44 70
info@konferensbolaget.se