Vinresa Moldavien 6-11/5 och 16-21/9

Konferensbolagets kampanjerbjudanden är säsongsbaserade tips och förslag på resmål för er som önskar lite unika vinresor. Våra kampanjerbjudanden går självklart att anpassas utifrån era behov och önskemål.

Konferensbolagets kampanjerbjudanden är helt enkelt paketerade förslag på länder, och orter som har det här lilla extra..

Ladda ner pdf
Resan inkluderar:
  • 6 dagar och 5 nätter
  • Svensk guide och buss alla dagar
  • Vin till alla måltider
  • 5 luncher och 5 middagar med vin
  • 9 vinprovningar
  • Transfer t/r flygplats
  • Inträdesavgifter enl. programmet och lokala skatter

Pris: 13.950:- i dubbelrum och enkelrumstillägg 2.700. Flyg tillkommer ca 4.000:- som KonferensBolaget hjälper till med

Runt om i världen har viner gjorda på druvor som Rara Neagră, Feteasca Neagră ochFeteasca Regală gjort succé. Unika druvor från ett av världens äldstavinproducerande länder - Moldavien. Moldavien har producerat vin i 7000 år. Förutsättningarnaför vinodling är idealiska. Moldavien ligger på samma breddgrad som Bordeauxoch det kontinentala klimatet befruktas av det närliggande Svarta havet. Handplockade druvor, låga skördeuttagoch perfekta förutsättningar för odling ger rena, ärliga viner.De senaste årenhar flera vingårdar tillkommit som kombinerar traditionellt hantverkskunnandemed moderna metoder som resulterat i högkvalitativa viner som fått flerautmärkelser runt om i världen.Under resan får du uppleva viner från några avMoldaviens mest spännande vingårdar. Du besöker vingårdar inom denframväxande scenen av småproducenter, men får även utforska två av de störstavinkällarna i världen samt vinslottet Castel Mimi. I Moldavien finns ett ordspråk säger "vinstocken gerglädje". Det kommer du förhoppningsvis att upptäcka under din resa.Välkommen till Moldavien.

Under resan får du en fantastisk upplevelse av landet, kulturen och viner framställda av vinmakare med stor passion, omsorg och expertis.

No items found.

Program se nedan pdf

Ladda ner pdf

Fler erbjudanden