Konferens Utomlands

Vill Du boka en kickoff eller en konferens utomlands? KonferensBolaget kan ta fram arrangemang och paket över hela världen som passar den konferenslösning Du är ute efter.

Komplett konferenspaket utomlands

KonferensBolaget erbjuder kompletta paket med totallösningar för sina kunder. Det gör att du inte bara sparar tid, du får även fram kreativa förslag på konferenslösningar som passar de önskemål och idéer som just Du har.

Erfarna agenter

Vi har agenter (ofta svensktalande) i de flesta länder och som hjälper oss ta fram hotell, transporter, guider, restauranger, aktiviteter etc. När ni sedan är på plats bistår de med allt det praktiska.

100% Opartiska

KonferensBolaget har till skillnad från andra bokningsbolag ingen presentation av anläggningarna på hemsidan. Skälet är enkelt, man får bara med en bråkdel och blir inte objektiv utan styrd till de sponsrade anläggningarna på hemsidan. Med andra ord – vi har fokus på dina önskemål och behov!

Med över 20 års erfarenhet så har vi den goda kännedom som behövs för att ta fram ett konferens- eller kickoffpaket som passar just Dina önskemål. Vi hjälper till med allt från idé till uppföljning, och vi tar även fullt ansvar för samtliga delar.

Skräddarsydd offert

Vi återkommer sedan till Dig med ett färdigt beslutsunderlag där vi presenterar alla de anläggningar som är lediga det aktuella datumet, priser och all annan information som är viktig för Ditt beslut.

Allt paketerat på ett överskådligt sätt så att Du lätt kan jämföra de olika alternativen! Med andra ord så blir det enkelt att välja ut den konferens eller kickoff som Du vill ha utomlands, oavsett vilka krav eller önskemål Du än har ställt innan.

Hög kvalité & personlig service

Vi på KonferensBolaget är noga med att erbjuda våra kunder en bra och personlig service, och bland våra nöjda kunder återfinns stora företag som Tetra Pak och AstraZeneca. Därför är vi säkra på att vi kommer att göra Dig nöjd med den kommande utlandskonferensen, eller kickoffen.

Oavsett om Du önskar se Färöarna från helikopter eller besöka Colosseum i Rom så kommer vi att kunna ta fram rätt paket. Ta kontakt med oss redan idag och få den konferens eller kickoff utomlands som Du vill ha! Vi ger Dig en fantastisk upplevelse.

Kontakta oss

Ring oss och berätta mer om vad det är ni är ute efter. Vi tar fram kostnader och lämnar offert helt utan extra kostnad. Vill du boka en konferens i sverige? Läs mer här

+46 40 10 44 70
info@konferensbolaget.se