Helsingborg

Planerar ni att boka nästa konferens i Helsingborg? Staden med den starka Öresundspulsen och fantastiska havsvyer. Vi ser till att konferensen och upplevelsen möter era krav och passar er budget. Boka konferensen i Helsingborg med oss.

Boka konferens i Helsingborg

Ska du boka din nästa konferens i Helsingborg? Boka konferenshotellen i Helsingborgs centrum och hamnområde samt konferensanläggningarna i närliggande natursköna orter.

Inkluderar:
  • Personlig högklassig service
  • Hög flexibilitet
  • Sparar tid åt dig
  • Helt oberoende
  • Kreativa förslag
  • Över 20 års erfarenhet

Det kostar inget extra att använda oss. Vi gör jobbet åt dig och levererar en kostnadsfri offert enligt era önskemål

Mer än bara konferens

I denna spännande konferensstad finns mängder med bra hotell och en närhet till nöjen och upplevelser utöver det vanliga. Helsingborg når du på en halvtimme från Ängelholm Helsingborg Airport och på mindre än en timme med bil eller tåg från Malmö. I staden finns flera fina konferenshotell med centralt läge och en bit utanför finns även moderna konferensanläggningar med vacker parkmiljö och havsutsikt.

Skräddarsydd kostnadsfri offert

Kontakta oss med dina önskemål så återkommer vi med en färdig offert där vi presenterar alla de anläggningar som är lediga det aktuella datumet, priser och all annan information som är viktiga för Ditt beslut. Allt paketerat på ett överskådligt sätt så att Du lätt kan jämföra de olika alternativen! Dessa förslag är inte bara kreativa och kostnadsfria, Du kan även räkna med en personlig service där det som presenteras är inom de ramar Du har lagt upp.

Helt oberoende

KonferensBolaget har till skillnad från andra bokningsbolag ingen presentation av anläggningarna på hemsidan. Skälet är enkelt, man får bara med en bråkdel och blir inte objektiv utan styrd till de sponsrade anläggningarna på hemsidan. Med andra ord – vi har fokus på dina önskemål och behov! Oavsett om det är en specifik talare som önskas eller en viss typ av underhållning så kan vi ta fram det som behövs för att Din konferens i Malmö ska bli perfekt.

No items found.

Boka Konferens

Kontakta oss

Fler platser