Lund

Planerar ni att boka nästa konferens i Lund? Förutom student- och innovationsstad så erbjuder Lund fina hotell och konferensmöjligheter, fantastiskt miljö och kulturella sevärdheter. Vi ser till att konferensen och upplevelsen möter era krav och passar er budget. Boka konferensen i Lund med oss.

Boka konferens i Lund

Ska du boka din nästa konferens i Lund? Här blandas en 1000-årig historia med modern kunskap och visioner. I Lund finns möjligheter till konferens för både stora och små möten samt en mängd konferensaktiviteter som kan inspirera.
Idag ses Lund även som en av världens främsta städer inom forskning, speciellt med tanke på det senaste tillskottet ESS / MAX4 för forskning inom kärn-, partikel- och acceleratorfysik

Inkluderar:
  • Personlig högklassig service
  • Hög flexibilitet
  • Sparar tid åt dig
  • Helt oberoende
  • Kreativa förslag
  • Över 20 års erfarenhet

Det kostar inget extra att använda oss. Vi gör jobbet åt dig och levererar en kostnadsfri offert enligt era önskemål

Mer än bara konferens

I denna universitetsstad som är ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling finns det konferenshotell, konferensanläggningar och konferenslokaler som passar alla önskemål. Under din konferens bör ha tid till att uppleva Lunds rika kulturarv som Domkyrkan. Passa på att besöka de äldre delarna i Lunds stadskärna där gatorna på många ställen är många hundra år gammalt. De vackraste och charmigaste delarna i staden hittar du bakom Domkyrkan och Lundagård där du möts av slingrande gränder och pitoreska hus och caféer.

Skräddarsydd kostnadsfri offert

Kontakta oss med dina önskemål så återkommer vi med en färdig offert där vi presenterar alla de anläggningar som är lediga det aktuella datumet, priser och all annan information som är viktiga för Ditt beslut. Allt paketerat på ett överskådligt sätt så att Du lätt kan jämföra de olika alternativen! Dessa förslag är inte bara kreativa och kostnadsfria, Du kan även räkna med en personlig service där det som presenteras är inom de ramar Du har lagt upp.

Helt oberoende

KonferensBolaget har till skillnad från andra bokningsbolag ingen presentation av anläggningarna på hemsidan. Skälet är enkelt, man får bara med en bråkdel och blir inte objektiv utan styrd till de sponsrade anläggningarna på hemsidan. Med andra ord – vi har fokus på dina önskemål och behov! Oavsett om det är en specifik talare som önskas eller en viss typ av underhållning så kan vi ta fram det som behövs för att Din konferens i Lund ska bli perfekt.

No items found.

Boka Konferens

Kontakta oss

Fler platser