Jönköping

Planerar ni att boka nästa konferens i Jönköping? Tändsticksstaden vid Vättern bjuder på hisnande utsikt och rika naturupplevelser, både för små och stora möten. Vi ser till att konferensen och upplevelsen möter era krav och passar er budget. Boka konferensen i Jönköping med oss.

Boka konferens i Jönköping

Vill du att din konferens i Jönköping ska bli en fantastisk upplevelse? Vi på KonferensBolaget har det Du söker. Till Jönköping är det enkelt att resa, vare sig du kommer med tåg, bil eller flyg. Staden har en lång tradition som knutpunkt för resande och handel. I centrala Jönköping är det promenadavstånd till det mesta.

Inkluderar:
  • Personlig högklassig service
  • Hög flexibilitet
  • Sparar tid åt dig
  • Helt oberoende
  • Kreativa förslag
  • Över 20 års erfarenhet

Det kostar inget extra att använda oss. Vi gör jobbet åt dig och levererar en kostnadsfri offert enligt era önskemål

Mer än bara konferens

Tändsticksstaden vid Vättern bjuder på hisnande utsikt och rika naturupplevelser, både för små och stora möten. Allt toppat av frisk Vätterluft, god mat och kreativ kultur. Jönköping är konferensstaden för alla.

Skräddarsydd kostnadsfri offert

Kontakta oss med dina önskemål så återkommer vi med en färdig offert där vi presenterar alla de anläggningar som är lediga det aktuella datumet, priser och all annan information som är viktiga för Ditt beslut. Allt paketerat på ett överskådligt sätt så att Du lätt kan jämföra de olika alternativen! Dessa förslag är inte bara kreativa och kostnadsfria, Du kan även räkna med en personlig service där det som presenteras är inom de ramar Du har lagt upp.

Helt oberoende

KonferensBolaget har till skillnad från andra bokningsbolag ingen presentation av anläggningarna på hemsidan. Skälet är enkelt, man får bara med en bråkdel och blir inte objektiv utan styrd till de sponsrade anläggningarna på hemsidan. Med andra ord – vi har fokus på dina önskemål och behov! Oavsett om det är en specifik talare som önskas eller en viss typ av underhållning så kan vi ta fram det som behövs för att Din konferens i Jönköping ska bli perfekt.

No items found.

Boka Konferens

Kontakta oss

Fler platser