Umeå

Planerar ni att boka nästa konferens i Umeå? Lugnet och tryggheten är utmärkande för Umeå, men vinterfrosten från den angränsande norrländska vildmarken hinner aldrig få fäste i stadens varma atmosfär och heta puls. Vi ser till att konferensen och upplevelsen möter era krav och passar er budget. Boka konferensen i Umeå med oss.

Boka konferens i Umeå

Vill du att din konferens i Umeå ska bli en fantastisk upplevelse? Vi på KonferensBolaget har det Du söker. Lugnet och tryggheten är utmärkande för Umeå, men vinterfrosten från den angränsande norrländska vildmarken hinner aldrig få fäste i stadens varma atmosfär och heta puls

Inkluderar:
  • Personlig högklassig service
  • Hög flexibilitet
  • Sparar tid åt dig
  • Helt oberoende
  • Kreativa förslag
  • Över 20 års erfarenhet

Det kostar inget extra att använda oss. Vi gör jobbet åt dig och levererar en kostnadsfri offert enligt era önskemål

Mer än bara konferens

Umeå med omnejd har ett enormt utbud av olika aktiviteter och upplevelser som vi ofta paketerar ihop med logi eller konferens hotellgäster. Vi kan tillsammans med våra partners bjuda på helt unika upplevelser. Allt från ljusa sommarnätter till mäktiga norrsken.

Skräddarsydd kostnadsfri offert

Kontakta oss med dina önskemål så återkommer vi med en färdig offert där vi presenterar alla de anläggningar som är lediga det aktuella datumet, priser och all annan information som är viktiga för Ditt beslut. Allt paketerat på ett överskådligt sätt så att Du lätt kan jämföra de olika alternativen! Dessa förslag är inte bara kreativa och kostnadsfria, Du kan även räkna med en personlig service där det som presenteras är inom de ramar Du har lagt upp.

Helt oberoende

KonferensBolaget har till skillnad från andra bokningsbolag ingen presentation av anläggningarna på hemsidan. Skälet är enkelt, man får bara med en bråkdel och blir inte objektiv utan styrd till de sponsrade anläggningarna på hemsidan. Med andra ord – vi har fokus på dina önskemål och behov! Oavsett om det är en specifik talare som önskas eller en viss typ av underhållning så kan vi ta fram det som behövs för att Din konferens i Umeå ska bli perfekt.

No items found.

Boka Konferens

Kontakta oss

Fler platser