Uppsala

Planerar ni att boka nästa konferens i Uppsala? Med brett utbud, bra service, närhet till Arlanda och ett rikt kultur- och nöjesliv har Uppsala vuxit snabbt som konferensstad de senaste åren. Vi ser till att konferensen och upplevelsen möter era krav och passar er budget. Boka konferensen i Uppsala med oss.

Boka konferens i Uppsala

Ska du boka din nästa konferens i Uppsala? På senare år har Uppsala vuxit snabbt som konferensstad. Brett utbud, bra service, närheten till Arlanda och ett rikt kultur- och nöjesliv lockar konferensdeltagare från alla världens hörn.

Inkluderar:
  • Personlig högklassig service
  • Hög flexibilitet
  • Sparar tid åt dig
  • Helt oberoende
  • Kreativa förslag
  • Över 20 års erfarenhet

Det kostar inget extra att använda oss. Vi gör jobbet åt dig och levererar en kostnadsfri offert enligt era önskemål

Mer än bara konferens

I denna spännande konferensstad finns mängder med hotell, konferensanläggningar och konferenslokaler i olika prisklasser och inriktningar. Med över 20 års erfarenhet har vi på KonferensBolaget den goda kännedom som behövs för att ta fram en oförglömlig konferens med både nytta och nöje i Uppsala med omnejd.

Skräddarsydd kostnadsfri offert

Kontakta oss med dina önskemål så återkommer vi med en färdig offert där vi presenterar alla de anläggningar som är lediga det aktuella datumet, priser och all annan information som är viktiga för Ditt beslut. Allt paketerat på ett överskådligt sätt så att Du lätt kan jämföra de olika alternativen! Dessa förslag är inte bara kreativa och kostnadsfria, Du kan även räkna med en personlig service där det som presenteras är inom de ramar Du har lagt upp.

Helt oberoende

KonferensBolaget har till skillnad från andra bokningsbolag ingen presentation av anläggningarna på hemsidan. Skälet är enkelt, man får bara med en bråkdel och blir inte objektiv utan styrd till de sponsrade anläggningarna på hemsidan. Med andra ord – vi har fokus på dina önskemål och behov! Oavsett om det är en specifik talare som önskas eller en viss typ av underhållning så kan vi ta fram det som behövs för att Din konferens i Uppsala ska bli perfekt.

No items found.

Boka Konferens

Kontakta oss

Fler platser